Naslovna Featured Istaknuto Kolektiv OŠ “Desanka Maksimović” pružio punu podršku Vildani Hodžić

Kolektiv OŠ “Desanka Maksimović” pružio punu podršku Vildani Hodžić

kolektiv-os-“desanka-maksimovic”-pruzio-punu-podrsku-vildani-hodzic

NOVI PAZAR – Na upravo završenoj sednici Nastavničkog veća, kolektiv osnovne škole “Desanka Maksimović” pružio je punu podršku dosadašnjem direktoru Vildani Hodžić.

“Nakon završenog glasanja, uz poštovanje svih epidemioloških mera, prisustvo Komisije za glasanje, kao i predstavnika oba Sindikata, prebrojani su glasovi. Glasalo je ukupno 97 zaposlenih, od 98 upisanih. Za kandidata Redžović Seada bilo je 28 glasova, a za kandidata Hodzić Vildanu 69” – potvrđeno je za naš portal.

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja imenovao je Vildanu Hodžić na mesto direktora ove vaspito-obrazovne ustanove pre četiri godine. Za vreme prvog mandata Hodžić je u saradnji sa Kancelarijom za ulaganja vlade Republike Srtbije upotpunila projektnu dokumentaciju za finansiranje potpune rekonstrukcije škole i sportske hale. Okvirna cena projekta rekonstrukcije škole i sportske hale iznosi 845 miliona dinara.

Hodžić je za školu sa skromnim budžetom uspela da obezbedi prenosive računare za sve uposlene, kao i tablete za određeni deo đaka koji nastavu pohađaju online.

Škola u poslednje četiri godine beleži istorijske uspehe i rezultate, pa je tako svrstana u sami vrh liste najboljih škola u gradu.

Protivkandidat Sead Redžović nastavnik je predmetne nastave u ovoj školi. Pored toga, obnaša i funkciju odbornika u Skupštini grada Novog Pazara sa izborne liste “Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja”.

indeksonline.rs

Exit mobile version