Kolašinac preskače London

Reprezentativac Srbije u bacanju kugle, Sjeničanin Asmir Kolašinac propustiće ovogodišnje Svetsko prvenstvo u Londonu, objavio je Atletski savez Srbije (ASS).

Kolašinac je ocenio da je to najpametnija odluka i najavio da će se “posvetiti potpunom oporavku od operacije i ostalih maniih povreda, koje ga sprečavaju da trenira punim kapacitetom”.

“Iako imam normu za Svetsko prvenstvo u Londonu, ne želim da učestvujem jer nisam spreman za finale i neki visok plasman, kao sto sam bio na predhodnom. Hvala ASS i mojim sponzorima na podršci i razumevanju i svima koji su uz mene. Neće proći puno, a mi ćemo opet zajedno osvajati medalje. Mojim kolegama iz reprezentacije želim puno uspeha u Londonu”, rekao je Kolašinac, a prenosi ASS.

Reprezentaciju Srbije u Londonu će predstavljati Amela Terzić (1500m), Teodora Simović i Olivera Jevtić (maraton), Ivana Španović (skok udalj), Lazar Anić (skok udalj), Mihail Dudaš (desetoboj), Milan Ristić (110m prepone) i Dragana Tomašević (disk), a krajnji rok za ostvarenje norme je 23. jul.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO