Naslovna Featured Istaknuto Kolašinac pred Zvezdu: Da pružimo otpor, koji možda preraste u pozitivan rezultat

Kolašinac pred Zvezdu: Da pružimo otpor, koji možda preraste u pozitivan rezultat

kolasinac-pred-zvezdu:-da-pruzimo-otpor,-koji-mozda-preraste-u-pozitivan-rezultat

Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je danas da će njegovi igrači pokušati da Crvenoj zvezdi pruže dostojan otpor, koji bi mogao da preraste u pozitivan rezultat.

“Igramo bez publike, koja bi ovom timu dala neki ‘vetar u leđa’. Crvena zvezda je protivnik za poštovanje, pa i strahopoštovanje. Probaćemo nešto da promenimo. Nadam se da će igrači da izvuku pouke iz grešaka koje su pravili u Kragujevcu. Pokušaćemo da sastavimo tim koji će moći da se suprotstavi snažnom rivalu”, rekao je Kolašinac.

Uoči 11. kola Super lige Srbije, Crvena zvezda zauzima drugo mesto na tabeli sa 20 bodova, dok je Novi Pazar na pretposlednjoj, 15. poziciji sa sedam osvojenih bodova.

Strateg Novopazaraca ocenio je da je sa protivnikom kakav je Crvena zvezda teško ući u fajtersku borbu.

“Protivnik sam takvog pristupa. Podsećam da smo prošle sezone strpljivom igrom preokrenuli vođstvo Partizana od 2:1 i stigli do pobede. Neki sličan scenario bi mogao da bude i sada. Potrebno je da pariramo pokretljivošću. Za to će biti potrebno da izaberemo prave igrače i dobre trkače”, naveo je Kolašinac.

On je priznao da su bolesti nekih igrača u prethodnom periodu prilično uticale na njegove planove.

“Možda je sad tu više igrača koji bi mogli da nam pomognu. Remete nas i ‘bonus’ igrači, koji su nekako neadektavno raspoređeni. Sreća ja pa su Mirza Delimeđac, Danko Kiković i Dejan Parađina trenirali ove sedmice, dok se Milan Joksimović tek danas priključio”, kazao je Kolašinac.

“Potrebno je da rešimo još neke probleme, tu pre svega mislim na prekide. Imamo igrače visoke po 195 centimetara i u takvim okolnostima ne smemo da primimo dva onakva gola protiv Radničkog 1923”, dodao je on.

Novi Pazar i Crvena zvezda igraju u nedelju na Gradskom stadionu od 15.55.

M. Minić

Exit mobile version