Naslovna Featured Istaknuto Kolašinac pred gostovanje u Lučanima: Tražićemo šansu u čvrstoj igri i brzoj...

Kolašinac pred gostovanje u Lučanima: Tražićemo šansu u čvrstoj igri i brzoj tranziciji

kolasinac-pred-gostovanje-u-lucanima:-trazicemo-sansu-u-cvrstoj-igri-i-brzoj-tranziciji

Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je da će njegov tim protiv Mladosti u Lučanima pokušati da osvoji preko potrebne bodove i izdigne se iz trenutne situacije. 

“Po nas tradicionalno neugodan protivnik, ali rival s kojim može da se igra. Posle Crvene zvezde, koja nam je došla u nezgodnom trenutku, pokušavamo da se pripremimo kako treba. Nismo bez šansi u duelu klubova koji pripadaju Fudbalskom savezu zapadne Srbije, a koji je u ovom trenutku i derbi začelja”, rekao je Kolašinac.

Uoči 12. kola Super lige Srbije, Pazarci su pretposlednji na tabeli sa sedam bodova, dva više od Mladosti na poslednjem, 16. mestu.

“Mladost je sastavljena od kvalitetnih i iskusnih igrača. U prvenstvo su ušli s velikim ambicijama. Bio sam na Voždovcu i pratio njihovo poslednje gostovanje. Rano su dali gol i imali još tri situacije da možda i prelome meč, ali su se kasnije opredelili da čuvaju bod i u tome su uspeli. Probaćemo da ispravimo greške iz prethodnog perioda. Bitno je da su nam se igrači oporavili, pa ne računam samo na Filipa Pavišića i Stefana Dimića”, naveo je Kolašinac.

On je najavio da će njegov tim tražiti šansu u čvrstoj igri i brzoj tranziciji.

“Radi se o dve slične koncepcije. Mladost je u problemu kada je primorana da kao domaćin diktira igru i ugrozi protivnika. Imaju po desnoj strani izuzetnog Sašu Jovanovića, koji saa Zoranom Danoskim i Vladimirom Radivojevićem organizuje kontre i polukontre“, ocenio je Kolašinac. 

Utakmica na stadionu Mladosti u Lučanima zakazana je za nedelju od 18 časova.

Exit mobile version