Kolašinac: Gostovanje u Istanbulu otvara mnoga vrata

Direktor mlađih kategorija Fudbalskog kluba Novi Pazar Kenan Kolašinac ocenio je nedavno gostovanje omladinaca i kadeta tog kluba u Istanbulu veoma uspešnim.

“To svima može da bude od velike koristi i da nam otvori mnoga vrata. Tokom šest dana u Istanbulu bili smo i gosti Opštine Bajrampaša, Udruženja Bosna Sandžak, istaknutih ličnosti i privrednika poreklom iz Sandžaka. Naišli smo na najsrdačniji doček”, rekao je Kolašinac.

Selekcije Novog Pazara do 17 i 19 godina odigrale su ukupno pet utakmica sa renomiranim rivalima, poput Fenerbahčea, Bešiktaša i Bašakšehira.

“Te utakmice pratili su brojni menadžeri. Uspostavljeni su kontakti i obavljeni razgovori sa vodećim ljudima omladinskih škola Fenerbahčea i Bašakšehira. Razgovarali smo o daljoj saradnji”, naveo je Kolašinac.

On je izrazio zadovoljstvo onim što su omladinci i kadeti Novog Pazara prezentovali na terenu i načinom na koji su predstavljali klub čiji dres nose.

“To se posebno odnosi na omladince, koji su utakmice od Bašakšehira i Fenerbahčea izgubili sa 1:2”, dodao je Kolašinac.

Iza ubedljivo prvih omladinaca i trenutno drugoplasiranih kadeta Novog Pazara je uspešna polusezona u elitnoj ligi Fudbalskog saveza zapadne Srbije.

“Cilj je da naši omladinci, a zašto da ne i kadeti, od naredne sezone budu deo fudbalske elite. Naravno, najbitnije da prvi tim Novog Pazara izbori opstanak u Super ligi Srbije”, zaključio je Kolašinac.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO