Petak, 1 Jula, 2022
NaslovnaVijestiKOJE BIO KEMAL ATATURK?

KOJE BIO KEMAL ATATURK?

kemal ataturkU vremenu dok se nalazio u hotelu PARK, u tom momentu je muezin sa obliznje male dzamije ucio ezan, pa je Ataturk onima oko sebe rekao: Ko je rekao da smo mi poznati, kakva li je nasa poznatost? Pogledajte ovog čovjeka, (tj Poslanika Muhammeda, alejhisselam, ) kako je stavio svoje ime na način da se isto ponavlja u svakom momentu na svakom mjestu zemaljske kugle… Smesta srušite ovo munare!!!

Međutim….loše li je okončao…Lično se mnogo bojao smrti, pa je oko sebe okupio najpoznatije doktore, međutim i oni dugo vremena nisu mogli spoznati da je obolio od jetre,,,  Uz to stomak mu se punio nekom tečnošću tako da su iglama morali da izvlače istu…Takođe je bio obolio od sifilisa…Na smrtnoj postelji Allah ga je iskušao sa malim crvenim insektima, koji se nisu mogli vidjeti golim očima, a koje su prouzrokovale jak svrab i nelagodno grebanje, čak da se tako nepristojno češao i grebao svoje tijelo, čak i lice pred ljudima koji su dolazili iz čitavog svijeta da ga obilaze, kojekakvi ministri i ambasadori…Kasnije se ustanovilo da su pomenuti inseki ustvari vrste crvenih pčela koje se nemogu naći osim u Kini!!! Subhanallah, iz Kine u Tursku ne bi li ponizili ovog propalog kriminalca, mudžrima… ‘A Allahovu vojku nezna niko sem Njega!'Tako je ostao u azabu i patnji od 1356 po hidžri pa sve do 1358 po hidžri, onda kada je umro i preselio se u smeću historije 16. šabana 1358 po hdžri…Ono što je najčudnije je činjenica da je nakon svoje smrti oporučio i postavio kao svojeg nasljednika tadašnjeg britanskog ambasadora u Tursku da vlada Turskom, ne bi li na taj način očuvao vlast svojoj gospodi Englezima i nakon svoje smrti .

RELATED ARTICLES

2 KOMENTARA

  1. Da nije bilo Ataturk'a svi bi ste vi danas se molili u crkvi!! Ataturk je nam pokazao put modernog svijeta!! A ataturk nije bijo protiv Muslimana samo je bijo protiv onija glupih što su se prepostavljali kao hodze za svoj interes. Vidim da je zavladao i Sandzak vehabizam. Da nije bijo Ataturk nebi se danas školovale dzevojke nego bi bile sluge još u ovom modernom svijetu. Lako je naprdzevat u demokraciji. Idi te u Saudskoj Arabiji pa vidite kako bivam bijo život. Hočete u Evropu da živite. Bujrum na istok!

  2. Eeee Rafete mogu ti ja lepo objasniti sa izdrzljivim argumentima i sa faktima al vidim da si ti od onih kako e dragi ALLAH DZ.opiso takve kao tebe opominjo ti il ne …..dizes glas i ruku na visu silu dzehenem ti je zagarantirn,ako ne promenis misljenje.citaj u ime ALLAHA……………………….

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO