Naslovna HRONIKA Ko je bahati vozač koji se nije ni zaustavio, a kad je...

Ko je bahati vozač koji se nije ni zaustavio, a kad je pokosio mladića, samo je ZBRISAO!

Zemunac Ivan M. (19) osumnjičen da je 4. marta u Ulici cara Dušana na pešačkom prelazu udario vršnjaka iz Novog Pazara Ernada Bakana, koji je dva dana kasnije preminuo, upravljao je neregistrovanim automobilom Daevu Neksia.

Ta informacija navedena je zapisniku saobraćajne policije sa uviđaja koji je predat Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu.- U zapisniku se navodi i da je Bakan udaren 4. marta, na obeleženom pešačkom prelazu na raskrsnici ulica cara Dušana i Niške, po vedrom danu, kao i da je asfalt bio bez oštećenja, ravan, suv i čist – kaže izvor u policiji.

Identitet vozača utvrđen je uvidom u ličnu kartu, bez navođenja jedinstvenog matičnog broja, kao i da ima položen vozački ispit za B kategoriju, bez informacije kada je vozačka dozvola izdata.

Prilikom uviđaja, uzeta je izjava od jednog očevica, sredovečnog muškarca iz Zemuna.- Ivan M. je alkotestiran sat i 15 minuta posle nesreće, aparat nije pokazao prisustvo alkohola, što je potvrđeno i dodatnom analizom krvi – dodaje naš izvor.

Kako su medijima rekli u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, optužnica protiv vozača automobila koji je usmrtio mladog Novopazarca sada je dopunjena, a osumnjičenom sledi saslušanje.”Krivična prijava saobraćajne policije dostavljena je Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu i ovo tužilaštvo je zakazalo saslušanje osumnjičenom za sredinu aprila 2019. godine zbog krivičnog dela Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja”, rečeno je medijima u ovom tužilaštvu, a prenela je TV Prva.

Stravičan prizor na mestu nesreće- Video sam mladića da leži na asfaltu bez svesti. Pored njega je bila lokva krvi. Jedna od patika od siline udarca pala je na oko 10 metara od njega – rekao je jedan od očevidaca. Ne znam da li je žurio ili su vozači prebrzo vozili. Jedan automobil uspeo je da zaobiđe mladića, ali ga je zato drugi udario. Bilo je strašno – rekao je drugi očevidac.

(Kurir.rs/Blic)

Exit mobile version