Naslovna Featured Istaknuto KMF Novi Pazar: Napadač na Bošnjaka što pre pred lice pravde

KMF Novi Pazar: Napadač na Bošnjaka što pre pred lice pravde

kmf-novi-pazar:-napadac-na-bosnjaka-sto-pre-pred-lice-pravde

Klub malog fudbala Novi Pazar najoštrije je danas osudio fizički napad na doktora te ekipe Denisa Bošnjaka, koji se dogodio 0,4 sekundi pre kraja pete utakmice finalne serije plej-ofa za prvaka države između FON-a i Novog Pazara u Beogradu.

“Ušao je u teren “navijač” i mučki s leđa udario doktora Bošnjaka i naneo mu teške telesne povrede polomivši mu gornju vilicu. Tražimo od tužilastva da procesuira okrivljenog i da ga u što kraćem roku izvede pred lice pravde. Vreme je da se stane na kraj sve učestalijem huliganizmu na sportskim priredbama u Srbiji”, saopštili su Novopazarci.

U tom prvoligašu navode da su unazad nekoliko godina u samom vrhu domaćeg futsala i da su jedan je od najboljih klubova u regionu iza kojeg su tri finala kupa i dva finala plej-ofa, uz drugo mesto u prošlogodišnjem šampionatu prekinutom zbog pandemije koronavirusa.

“Naš klub uvek staje uz reprezentaciju i s ponosom ističe da ima igrače u dresu sa državnim grbom. Četvorica su standardna, četvorica povremena ili bivša, a tu je i nosilac igre u omladinskoj selekciji. Važimo za korektan klub, koji ima odličan odnos sa svim prvoligašima”, poručili su u Novom Pazaru.

Čelnici Pazara ističu da podržavaju rad direktora za futsal u Fudbalskom savezu Srbije Bojana Pavićevića, ocenjujući da je uneo dosta novina i da se trudi da futsal dobije na značaju.

“Ne sumnjamo da će futsal još više da napreduje, uprkos pojedincima koji pokušavaju da spletkarenjem i nameštanjem sruše sve ono za šta se bore iskreni ljubirelji ovog sporta. Aveti prošlosti ne mogu tek tako da se očiste, a satkani su u liku i delu nekadašnjeg komesara za suđenje Rajka Katanića, koji vozi i odvozi sudije, delegirajući usput uz druženje po kafanama. Na sreću, malo je onih koji su uz njega. Želimo da taj kancer što pre bude očišćen i da futsal u našoj zemlji napreduje jos brže. Klub malog fudbala Novi Pazar će na predstojećoj sednici Upravnog odbora odlučiti o svojoj daljoj sudbini jer pitanje je da li ubuduće uopšte vredi ulagati i takmičiti se”, zaključili su u Klubu malog fudbala Novi Pazar.

M. Minić

Exit mobile version