Naslovna Sport KLS: Pazar u Čajetini (sreda, 18.00)

KLS: Pazar u Čajetini (sreda, 18.00)

kls:-pazar-u-cajetini-(sreda,-18.00)

Trener košarkaša Novog Pazara Ivica Vukotić rekao je danas da će njegovi igrači pokušati da budu agresivni i da iskoriste umor ekipe Zlatibora na predstojećem gostovanju u Čajetini, u meču 25. kola Košarkaške lige Srbije (KLS).

“Vraćaju sa sa balona ABA 2 lige. Realno je samo da damo maksimum, da svaku utakmicu odigramo kao drugo poluvreme protiv Spartaka u Subotici. Biće teško jer smo u poslednjih 10 dana imali mnogo problema sa bolešću igrača i povredama”, rekao je Vukotić.

On je najavio da će Novi Pazar verovatno nastupiti bez Altina Islamovića i poslednjeg pojačanja Dušana Vićentića.

“Pitanje je u kakvom stanju je i Tarik Brunčević, dok je Amerikanac Džordon Teli tek skinuo konce sa arkade. Sigurno je da ćemo biti oslabljeni, ali ko bude igrao moraće da pruži maksimum”, dodao je Vukotić.

U prvom delu sezone u Dvorani Sportske akademije Douš, Zlatibor je u finišu stigao do trijumfa nad Pazarcima od 79:69.

Zlatibor ima najbolji učinak u KLS od 19 pobeda i pet poraza, dok je Novi Pazar pretposlednji, 15. sa skorom 6/17.

“Ako nam se ukaže šansa za nešto više, probaćemo da je iskoristimo. Zlatibor je selektiran za elitnu ABA ligu. Igraju dobro, a nedavno su doveli još dvojicu košarkaša. Plasirali su se u plej-of ABA 2 lige. Biće rasterećni, pa tu vidim neku našu šansu”, naveo je Vukotić.

Novopazarci su u ritmu sreda-subota-sreda, a posle Zlatibora očekuju ih mečevi protiv Sloge u Kraljevu i Mladosti u Zemunu.

Zlatibor i Novi Pazar igraju u sredu od 18.00 u Sportskom centru Čajetina.

M. Minić

The post KLS: Pazar u Čajetini (sreda, 18.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version