KLADIONICE SUMNJAJU: Namešten meč Jagodina – OFK Beograd?!

Skoro sve domaće, ali i svetske kladionice povukle su meč Jagodina – OFK Beograd iz upotrebe ili su ograničili uplate što je potvrdio i naš sagovornik. Ovog proleća, meč Romantičara protiv Novog Pazara, takođe, je bio skinut sa kladioničarskih listi

Četiri kola pre završetka Jelen Superlige počele su prve sumnje o nameštanju utakmica. Posle spornog duela u prvoj ligi Srbije, javnost sve više bruji da na meču između Jagodine i OFK Beograda (19.00) neće biti ”čistih” radnji posle odluke domaćih, ali i stranih kladionica da taj duel izbace iz upotrebe.

– Došao sam u kladionicu da uplatim 200 dinara na mečeve Jelen Superlige, kao što to inače radim, ali su mi rekli da je uplata ograničena na 60 dinara zbog susreta između Jagodine i OFK Beograda, jer se sumnja da je namešteno. Odem u drugu, tamo izbačena iz upotrebe – rekao nam je mladić sa inicijalima B.M.

Tragom ove informacije došli smo i do podataka da je ovaj meč skinut i sa većine sajtova evropskih i svetskih kladionica na kojima se može kladiti na Jelen Superligu, a dodatnu sumnju podgreva i izjava trenera Jagodine:

– Pojedine starije fudbalere ćemo danas poštedeti (na meču sa OFK Beogradom) – rekao je Mladen Dodić.

Jagodina i OFK Beograd su ove sezone odigrali tri meča. Jedan u prvenstvu gde su slavili Beograđani i dva u Kupu na kojima su Ćurani bili uspešniji. Jagodina se nalazi na trećem mestu i u sredu igra finale Kupa, dok OFK drži 12. poziciju sa samo tri boda viška od zone ispadanja.

Podsetimo, ovog proleća Romantičarima je takođe jedan meč bio skinut sa kladioničarskih lista. U pitanju je duel sa Novim pazarom polovinom marta na Karaburmi kada su gosti slavili golom Obrovca u 84. minutu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO