Kemal Mehmedović – Jošanica da bude B pogon FK Novi Pazar

Novi Pazar – Novi predsednik FK Jošanica Kemal Mehmedović izjavio je na skupštini FK Jošanica da je njegov cilj ali takođe i cilj drugih u ovom klubu da Jošanica postane B pogon FK Novi Pazar.

Mehmedović je rekao da novo predsedništvo “mora da ispoštuje sve dogovore unutar kluba, a da igrači i rukovodstvo pokažu ažurnost”.

“Moramo da popravimo marketing kluba, bitno je da se konsolidujemo i opstanemo u zapadnoj grupi srpske lige”.

Pazarski srpskoligaš je na startu prvenstva poražen na svom terenu od tima Budućnost Krušik 2014 rezultatom 0:5, a zatim je izgubio od Pobede u Beloševcu sa 1:2. Na tu utakmicu otputovalo je 12 fudbalera, od kojih je jedan prinudno bio golman.

“Klub je došao do ivice propasti, bio je poslednji trenutak da se reaguje. Odmah posle Skupštine, mnogi igrači su izrazili želju da nam se priključe. Imamo dobre kontakte, želimo da afirmišemo talente”, kazao je Mehmedović.

Jošanica je filijala Novog Pazara, sa zajedničkim rukovodstvom, ali je i predsednik superligaša Nedžad Dragolovčanin ranije isticao da ta saradnja ne funkcioniše.

“Organizovaćemo se na najbolji način za klub. U jednom delu bićemo samostalni, ali ćemo istovremeno pokušati da činimo dobre stvari za Novi Pazar i budemo B pogon našeg superligaša”, objasnio je Mehmedović.

Jošanica će u trećem kolu Srpske lige Zapad biti domaćin Jedinstvu sa Uba.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO