Kavazović razgovarao sa predstavnicima BOSS-a

Politika Vesti  Kavazović razgovarao sa predstavnicima BOSS-a 13/12/202213/12/202230 ViewsBOSS, Husein Kavazović, rijaset, Sarajevo Delegacija Bošnjačko srpskog saveza predvođena predsednikom Inicijativnog odbora Bošnjacko srpskog saveza Samirom Tandirom, zamenikom predsednika Inicijativnog odbora dr Admirom Muratovićem i članom Inicijativnog odbora zaduženog za dijasporu Bajazitom Žigovićem, posetila je vrhovnog poglava Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, dr Huseina ef. Kavazovića, u sedištu Rijaseta u Sarajevu.

Kako je saopšteno, delegacija BOSS-a upoznala je reisu-l-ulemu sa inicijativom i programskom platformom političke organizacije Bošnjačko srpski savez.

’’U konstruktivnom razgovoru saglasili smo se da sve institucije i organizacije Bošnjaka trebaju dati doprinos na jačanju duhovnog, kulturnog i nacionalnog kapaciteta. Delegacija je predstavljajući ideju iznela reisu-l-ulemi svoje uvjerenje da je pravi trenutak da se napravi jedan ovakav hrabar iskorak, za kojeg vjerujemo da je od interesa za bošnjački i srpski narod, te od interesa za mir i stabilnost na Balkanu’’ saopšteno je danas.

 

S.K

 

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO