Kasting za statiste za film “Vrati se, Zone”

U novopazarskom Kulturnom centru 20. avgusta biće održan kasting za statiste filma “Vrati se, Zone”, koji će se narednih dana snimati u ovom gradu.

Tek što je objavljen konkurs, a mejl Kancelarije za mlade je prepun prijava. Biraće se čak 30 dečaka i devojčica uzrasta od 8 do 10 godina koji će statirati u filmu “Vrati se, Zone”. Reč je o nastavku kultne priče o Zoni Zamfirovoj. U filmu će se pojavitii dvoje starijih Novopazaraca, za te uloge prijeva su takođe u toku.

“Dovoljno je da na naš mejl zainteresovani pošalju ime i prezime i datum rođenja, to je ulaznica za kasting”, objasnio je direktor Kancelarije za mlade Džemaludin Paučinac.

Mejl je [email protected].

Od sutra cela ekipa filma biće u Novom Pazaru. Nekoliko snimajućih dana imaće u muzeju “Ras” i tako će preneti najlepše slike iz grada u kome je sve istorija.

Uloge Zone i Maneta ovoga puta poverene su mladim glumcima, Brankici Sebastijanović i Milanu Vasiću. Reditelj je Jug Radivojević, a scenario za “Vrati se, Zone”, napisali su Ivana i Miroslav Mitić, po motivima knjige “Zona Zamfirova”.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO