Karadžić ide?! Čak 9 klubova superlige protiv njega!!!

Tomislav-Karadjic-10

Izgleda da se mandat predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića polako bliži kraju s obzirom da je čak devet od 16 klubova podržalo predlog  Crvene zvezde o njegovoj smeni.

Sporan meč između Partizana i Novog Pazara doneo je mnogo bure u onako već poljuljanom srpskom fudbalu, a pored Zvezde koja je najavila istupanje iz lige oglasili su se i predstavnici drugih klubova.

– Upravo zbog scena sa utakmice u Humskoj Vojvodina ne može da konkuriše za titulu.Jesam nov u poslu, ali sam radio sa ocem i znam šta se dešavalo prethodnih sezona. Biće sve gore ako se stvari ne promene u vrhu Saveza. Kako sve sudijske odluke idu na štetu protivnika Zvezde i Partizana – rekao je predednik Vojvodine Balša Butorović.

Nekadašnji predsednik FSS Zvezdan Terzić, inače okarakterisan od strane Tomislava Karadžića kao kriminalac koji hoće da ga sruši, iskoristio je ovu situaciju da još jednom uputi ”oštre strelice” prema Savezu.

– Ružno je to što se dogodilo na stadionu Partizana. Moj stav o promenama u srpskom fudbalu je poznat, a Zvezda mora da bude generator tih promena. Karadžić mora da ode – istakao je Terzić.

Uz Zvezdu, Vojvodinu i OFK za smenu Karadžća su još i Spartak, Sloboda, Jagodina, Novi Pazar, Javor i Napredak dok je Donji Srem na strani prvog čoveka srpskog fudbala.

– Šta im je Karadžić kriv? Sigurno nije naredio sudijama da sviraju penal. I nama je prošle godine svirano pet nepostojećih penala. Mislim da je bolje da Novi Pazar istupi iz lige – rekao je predsednik Pećinčana Milenko Đurđević.

Sandzakhaber.net / Izvor: Telegraf

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO