Naslovna Sport Kapiten Pazaraca veruje u uspešno proleće

Kapiten Pazaraca veruje u uspešno proleće

eco

 

Fudbaler Novog Pazara Emir Lotinac izjavio je da je ta ekipa odigrala tri kvalitetne kontrolne utakmice u Antaliji, ali i da je u ovoj fazi priprema teško donositi zaključke o timu koji će igrati u prolećnoj polusezoni.

“Bilo je puno dobrih stvari, ali tim je potpun nov, noge su još ‘teške’ i rano je za zaključke. Ipak, moj utisak je da ćemo imati dobru ekipu u drugom delu prvenstva”, rekao je Lotinac.

Novi Pazar je u trening kampu u Beleku odigrao nerešeno protiv rumunskih prvoligaša Brašova (2:2) i Celaula (0:0), dok je u poslednjem kontrolnom duelu beloruski Naftan savladao ekipu Slavenka Kuzeljevića sa 2:0.

Sledeću utakmicu Pazarci će igrati u sredu u 16.00 protiv ruskog drugoligaša Volgara iz Astrahana.

“Ovde ćemo odigrati još dva meča i maksimalno ćemo ih iskoristiti. Što se načina naše igre tiče, mislim da se tu neće mnogo menjati u odnosu na jesen, ali mislim da ćemo biti fizički spremniji”, ocenio je Lotinac, koji je i novi kapiten Novopazaraca.

U ekipi ovog superligaša trenutno je 26 fudbalera, a najavljeno je da će im se priključiti i Miloš Bogunović koji je pokrenuo sudski spor protiv kluba zbog dugovanja.

Tokom priprema u Antaliji, Pazarci su vratili štopera Radenka Bulatovića iz kulskog Hajduka, a angažovani su još doskorašnji napadač azerbejdžanskog Ravana iz Bakua Nemanja Vidaković i golman Miloš Budaković iz poljske Krakovije.

Novi Pazar se u zimskom prelaznom roku pojačao sa 16 igrača, ali da bi ih registrovao neophodno je da do 22. februara isplati oko 65.500 evra svojim bivšim članovima Edinu Ademoviću, Milošu Đalcu, Draganu Šarcu i Ivanu Babiću.

S druge strane, tim je napustilo 12 fudbalera, a poslednji je to učinio Risto Ristović koji je otišao u Baku iz Azerbejdžana.

Izvor Blic

 

Exit mobile version