Naslovna Sport Fudbal Kandidati za trener'a Novog Pazara Slišković, Jarni…

Kandidati za trener'a Novog Pazara Slišković, Jarni…

Rukovodstvo Novog Pazara još nije odredilo naslednika Zoranu Njegušu, ili možda jeste, ali se blagodareći nekim ranijim iskustvima, ime novog trenera drži u tajnosti. U svakom slučaju, fudbalska čaršija uveliko bruji o novom šefu stručnog štaba superligaša sa Jošanice.

Osluškujući priče iz prepunih letnjih bašti, a iščekujući zvaničan stav klupskog rukovodstva, suzili smo izbor na šest kandidata, koji ulaze u poslednji krug sa manjim ili većim šansama za trijumf.
Dragi Kanatlarovski (53): Bivši selektor Makedonije već ima pristojno iskustvo u radu sa srpskim superligašima. Nedavno je završio saradnju sa Golubovima, koje je ostavio u sredini tabele, iako je utisak da su Subotičani imali za nijansu slabiji sastav nego ranijih godina.
Stevan Mojsilović (47): Jedan je od onih čije se ime često pominjalo, kada se tokom minulih sezona, čak i onih prvoligaških, govorilo o potencijalnim trenerima Novog Pazara. Možda je došlo vreme da se takve najave i obistine?
Blaž Slišković (55): Jednog bivšeg selektora Bosne i Hercegovine, Ćiru Blaževića, Novopazarci nisu uspeli da dovedu, ali evo još jedne šanse.
Robert Jarni (45): Nekada jedan od najboljih svetskih levih bekova još pokušava da trenersku karijeru kvalitativno približi igračkoj. Dobar deo poslednje sezone proveo je u Sarajevu, a pre toga je bio na klupi splitskog Hajduka i Istre 1961..
Ladislav Hudec (57): Nije tajna da mnogi menadžeri nude Pazarcima svoje klijente. Među njima ima poznatih i nama manje poznatih fudbalskih imena, a u toj grupi je i iskusni Hudec.
Izet Ljajić: Jedini je stručnjak iz ovog kraja koji ima UEFA PRO licencu, ali i dugogodišnje iskustvo saradnje sa trenerima koji su šefovali u ranijim pazarskim stručnim štabovima.

Exit mobile version