Kandidati za trener'a Novog Pazara Slišković, Jarni…

Rukovodstvo Novog Pazara još nije odredilo naslednika Zoranu Njegušu, ili možda jeste, ali se blagodareći nekim ranijim iskustvima, ime novog trenera drži u tajnosti. U svakom slučaju, fudbalska čaršija uveliko bruji o novom šefu stručnog štaba superligaša sa Jošanice.

Osluškujući priče iz prepunih letnjih bašti, a iščekujući zvaničan stav klupskog rukovodstva, suzili smo izbor na šest kandidata, koji ulaze u poslednji krug sa manjim ili većim šansama za trijumf.
Dragi Kanatlarovski (53): Bivši selektor Makedonije već ima pristojno iskustvo u radu sa srpskim superligašima. Nedavno je završio saradnju sa Golubovima, koje je ostavio u sredini tabele, iako je utisak da su Subotičani imali za nijansu slabiji sastav nego ranijih godina.
Stevan Mojsilović (47): Jedan je od onih čije se ime često pominjalo, kada se tokom minulih sezona, čak i onih prvoligaških, govorilo o potencijalnim trenerima Novog Pazara. Možda je došlo vreme da se takve najave i obistine?
Blaž Slišković (55): Jednog bivšeg selektora Bosne i Hercegovine, Ćiru Blaževića, Novopazarci nisu uspeli da dovedu, ali evo još jedne šanse.
Robert Jarni (45): Nekada jedan od najboljih svetskih levih bekova još pokušava da trenersku karijeru kvalitativno približi igračkoj. Dobar deo poslednje sezone proveo je u Sarajevu, a pre toga je bio na klupi splitskog Hajduka i Istre 1961..
Ladislav Hudec (57): Nije tajna da mnogi menadžeri nude Pazarcima svoje klijente. Među njima ima poznatih i nama manje poznatih fudbalskih imena, a u toj grupi je i iskusni Hudec.
Izet Ljajić: Jedini je stručnjak iz ovog kraja koji ima UEFA PRO licencu, ali i dugogodišnje iskustvo saradnje sa trenerima koji su šefovali u ranijim pazarskim stručnim štabovima.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO