Trener Dragi Kanatlarovski rekao je, uoči utakmice protiv Čukaričkog u drugom kolu Super lige Srbije, da našim fudbalerima neće trebati dodatni motiv na Banovom Brdu.

“Nema većeg motiva od kvalitetnog protivnika i idealnih uslova za igru. Očekujem i objektivno suđenje. Nadam se pozitivnom rezultatu u Beogradu, gde se uvek igra dobar fudbal”, rekao je Kanatlarovski novinarima na Gradskom stadionu.

Pazar je na startu prvenstva kao domaćin savladao Rad sa 1:0, dok je Čukarički slavio protiv Napretka u Kruševcu sa 2:0.

“Prva utakmica je uvek najteža, pogotovo jer je Rad cele nedelje potencirao da je nekompletan, bile su i priče oko navijača. Desilo se ono čega sam se najviše bojao, u glavama nismo bili 100 odsto ‘naštelovani’ za meč”, ocenio je Kanatlarovski.

“Čukarički je kvalitetna ekipa, koja je dugo na okupu. Uigrani su, kompaktni i homogeni. Dobili su u Kruševcu, igrali u Evropi, ali nema čega da se bojimo. Njih je 11, kao i nas, svako ima svoje adute. Treba da pokažemo fudbalsko znanje”, dodao je.

Za sastav neće konkurisati povređeni Miloš Živković, a manjih problema imao je i Stefan Savić.

S druge strane, kazne zbog crvenih kartona odradili su Vladimir Otašević i Lazar Pajović, a oporavio se i prehlađeni Predrag Pavlović.

“Dobro je što se ti igrači vraćaju. Najveći problem je što nisu svi na istom nivou pripreme, dolazili su parcijalno. Ipak, sedam dana duže na okupu u odnosu na prvo kolo, uvideli smo svoje vrline i mane”, zaključio je Kanatlarovski.

Utakmica između Čukaričkog i Novog Pazara igraće se u subotu od 20.00.

Izvor : fknovipazar.rs