Naslovna Zabava Muzika KAKO SU SAŠA I DEJAN MATIĆ IZGUBILI VID: Ovo je prava istina!

KAKO SU SAŠA I DEJAN MATIĆ IZGUBILI VID: Ovo je prava istina!

Braća blizanci Saša i Dejan Matić rođeni su 26. aprila 1978. godine u Drvaru kao zdravi, ali prerano rođeni dečaci koje su otac Zoran i majka Dragica morali da smeste u inkubatore u zagrebačkom porodilištu. Iz neutvrđenih razloga, Saša i Dejan su samo nekoliko dana po rođenju u bolnici oslepeli, a taj nedostatak sudbina im je nadomestila muzičkim talentom, zahvaljujući kojem su već nekoliko godina među najpopularnijim pjevačima u Srbiji ali i u regionu.

Vrlo često u domaćim medijima možemo čuti pitanja voditelja upućena sagovorniku o kome, po svemu sudeći, ne znaju ama baš ništa, što će reći da su vrlo slabo upućeni u život sagovornika, kao i u presek njegove karijere. Tako smo imali priliku da čujemo da jedna TV voditelj pita Sašu Matića za njegovog brata blizanca Dejana – da li je istina da zbog njega ne želi da operiše oči, iako zna da bi posle toga progledao, jer, kako je naveo, to kod Saše nije slučaj.

Na to je dobio odgovor da o tome nema govora. Očito je da voditelj nije bio dovoljno informisan o životnoj priči braće Matić koja je vrlo tužna. Njih dvojica su, naime, kao nedonoščad blizanci bili u inkubatoru te da je tada nepažnja medicinske sestre rezultirala njihovom slepoćom, a bebe su rođene sa izvanrednim vidom.

Exit mobile version