Kad ste lijepili sada skidajte – Ugljanin i Fehratović i dalje “vrebaju” sa zidova! (foto)

Novi Pazar – Stranke pre izbora plaćaju štampanje i organizuju lepljenje, a u većini gradova posle izbora angažuju se i u skidanju promotivnih plakata.
U Novom Pazaru a tako je i u drugim gradovima Sandžaka kandidati Fehratović i Ugljanin i dalje vrebaju sa zidova u svim mestima u gradu. A pojedinim plakatama prelepili su i viseće reklame privatnih preduzetnika iz Novog Pazara koji na njima reklamiraju svoje proizvode.
U Beogradu na primer ukoliko izborni kandidati nastave da posmatraju građane sa zidova i posle zadatog roka, strankama stižu prijave od komunalne inspekcije.
“Sandžački politički protivnici na izborima za BNV postavljali su svoje zajedničke fotografije na interenet kako lijepe plakate sada bi bio red da iste “zajedno” skidaju kako bi nam grad koji svi volimo bio isti kaže jedan od pazaraca koji tvrdi da plakate treba da skidaju oni koji su ih i lijepili a ne da one padaju po putu i prljaju grad”.
Izborni rezultati saopšteni su u Nedelju uveče a obe liste proglasile su svoje pobjede. Tri dana poslije izbora plakate su i dalje tu. Da li će se gradske komunalne službe odvažiti da napišu kazne učesnicima na izborima kao što to rade u drugim dijelovima svijeta ne zna se.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO