Jusufspahić – Gadi mi se ljigavost Srbije, neću da komentarišem one koji koriste smrt za svoju promociju!

Novi Pazar – Beograd – Srbijanski muftija Muhamed Jusufspahić komentarisao je jučerašnje događaje na svom facebook profilu. Jusufspahić je rekao da su na Hadžetu ateisti i nacionalisti četnički ubijali muslimane Srbije ali i da mu se gadi ljigavost Srbije prema Muslimanima.

“Na Hadžetu su ateisti bezbožni i nacionalisti četnički ubijali muslimane Srbije. To znamo i Bogu se molimo za oprost, a ovu predizbornu kampanju najnovijih, najstarijih, uvek ostrašćenih koalicija, koji će svaku smrt iskoristiti za svoju promociju ne pratim nikad”.

Jusufspahić je naveo da je istina da postoji maćehinski odnos Srbije prema muslimanima “gde nam se ne vraća ni Bajrakli džamija u vakufski posed, pri čemu se SPC-i sve vratilo, gde još uvek nemam u Beogradu potpuno ustanovljenu muslimansku parcelu na grobljima gde bih svoje sahranio i moji da me sahrane, ili gde ni jedna džamija nije dobrodošla. Znate onaj osećaj kad vas je sramota tuđeg ponašanja. Mene je ovde više sramota ponašanja Države Srbije prema takozvanim manjinama. Gadi mi se ta ljigavost” zaključio je Jusufspahić koji se na početku svog teksta osvrnuo na jučerašnju smrt svog kako kaže prijatelja Hafiza Izeta Mašovića sa Hadžeta.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO