Jusufović: Uspešan početak kampanje – VIDEO

Sandžačka demokratska partija (SDP) započela je svoju predizbornu kampanju na teritoriji grada Novog Pazara veličanstvenim skupom u Muru, u prisustvu više hiljada građana.

Kako je izjavio član predsedništva Mirsad Jusufović, kampanja je krenula iz Mura, mesta koje je „sve ove godine pravilo grešku dajući svoje poverenje ljudima koji su ih lepo lagali, a ne ljudima koji su radili nešto konkretno i dobro za njih“.

“Ogromna posećenost skupa, govornici iz naroda i kandidati za odbornike iz tog dela naše opštine, nas uveravaju da ćemo ovog puta učiniti još jedan iskorak i napraviti izuzetno dobar rezultat“, rekao je Jusufović.

On je dodao da SDP ima svoje ciljeve i dodatne poslove koje obavlja nakon poplava, dok se drugi stranački predstavnici bave njima, lepeći plakate lažne sadrzine u želji da unesu smutnju među birače SDP-a.

Jusufović je izrazio očekivanje da će novopazarsko sudstvo reagovati povodom poslednjih događaja.

On je konstatovao da SDP očigledno kao stranka ne odgovara ovdašnjem pravosuđu.

“Nemaju zbog čega da nas ucenjuju, a očigedno imaju svoje favorite na predstojećim izborima. Dopustili su im da prethodnih dana, bez ikakve provere, overavaju svoje potpise podrške”, naglasio je Jusufović.

Jusufović je istakao da se SDP ponosi sa svih 47 kandidata za odbornike u gradskoj skupštini, koji se nalaze na listi Za Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić.

“Svi su podjednako dobri i sposobni, ali mi smo jasno istakli svog kandidata. U Pazaru su postavljene plakate i bilbordi sa slikom Nihata Biševca, on je prvi među najboljima i nije slučajno prvi na našoj listi”, pojasnio je Jusufović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO