Jusufović: U subotu počinjemo kampanju u Tutinu, iduće godine promena vlasti!

Član predsedništva Sandžačke demokratske partije (SDP) Mirsad Jusufović izjavio je danas da će ova stranka sednicom opštinskog odbora u Tutinu u subotu početi predizbornu kampanju za lokalne izbore u tom mestu i da je ubeđen da će nakon njih doći do promene vlasti u Tutinu.

On je na konferenciji za novinare ocenio da je SDP u Tutinu u poslednjih nekoliko nedelja “značajno ojačala i zabeležila enorman priliv članstva”.

Zbog toga je Jusufović ubeđen da će na lokalnim izborima naredne godine doći do promene vlasti u Tutinu i da u njoj posle 19 godina neće učestvovati SDA Sandžaka.

“Za sve to vreme SDA Sandžaka nije donela ništa dobro žiteljima te Opštine, osim onima koji su bili uz tu vlast. Došlo je vreme da se menjaju stvari, mi želimo da sa Tutincima i žiteljima Pešteri pokrenemo taj kraj i napravimo korenite promene kao što smo uradili u Novom Pazaru”, rekao je Jusufović.

Na pitanje Sto plus radija ko su prihvatljivi partneri sa kojima bi SDP menjao vlast u Tutinu, Jusufović je odgovorio da se nada da im partneri neće ni biti potrebni.

“Rano je govoriti o tome ko bi mogli biti mogući partneri u rušenju aktuelne vlasti, ali kao demokratska partija smo spremni na razgovore oko koalicija, ali tek nakon izbora”, izjavio je Jusufović.

Komentarišući nedavnu izjavu predsednika Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejmana Ugljanina u kojoj je “mlade pozvao na pravljenje države”, Jusufović ju je ocenio “licemernom i nebuloznom”.

radio sto plus.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO