Jošanici potrebna pobeda za samopuzdanje

Fudbaler Novog Pazara Nemanja Dragutinović rekao je danas da posle neočekivanog poraza od Javora na domaćem terenu njegovu ekipu interesuje samo pobeda nad Mačvom u Šapcu, u predstojećoj utakmici petog kola Super lige Srbije.

“Oni igraju čvrsto i borbeno, ali tri boda nisu upitna ako budemo maksimalno skoncentrisani. Izuzetno smo motivisani, posebno jer nismo smeli da u prošlom kolu izgubimo od Javora”, rekao je Dragutinović na konferenciji za novinare.

Dvadesetjednogodišnji napadač iz Zvornika, koji je prethodno igrao za Mladost Doboj Kakanj, stigao je u Novi Pazar pre početka sezone i izborio se za mesto u timu.

“Nevezano za rezultate, imamo fenomenalnu atmosferu, gotovo familijarnu. Uvek se trudimo da damo sve od sebe. Iskoristio sam šansu, ali sve to može i mora mnogo bolje. Lepo sam prihvaćen i nije bilo teško da se uklopim”, kazao je Dragutinović.

Pomoćni trener Novog Pazara Sead Ramović ocenio je da je to mlada i dobra ekipa, koja je tokom sedmice kvalitetno trenirala.

“Vežbali smo dosta stvari u igri, a posvetili smo pažnju i nekim taktičkim detaljima. Nadam se da ćemo da osvojimo tri boda zbog naše snage, a ne zbog Mačvinih slabosti”, naveo je Ramović.

Posle četiri kola, Novi Pazar i Mačva imaju po tri boda i drže 14. i 15. poziciju na tabeli.

“Imaju interesantnu ekipu i solidno komaktan sistem. Tri puta su poraženi, kao i mi, pa ne mislim da će da bude elako. Očekujem veoma borben i agresivan duel, gde ćemo pokušati da odigramo dobro i napravimo što manje grešaka”, rekao je Ramović.

Utakmica u Šapcu zakazana je za nedelju od 19 časova.

M. Minić/ rtvnp

Izvor : sportklik.rs
sportklik.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO