“Jošanica” u nedelju protiv “Šumadije” slavi titulu prvaka

Iza fudbalera “Jošanice” je jedna od najuspešnijih sezona. Ponovo su srpskoligaši a naredne nedelje, ako osvoje Kup Zapadne Srbije, mogu biti u glavnom žrebu Kupa Srbije. Iz tog kluba pozvali su navijače da zajedno proslave titulu u nedelju u 17 i 30h na stadionu u Novopazarskoj banji, kada se igra i poslednja prvenstvena utakmica.

Jošanica je matematički titulu šampiona i plasman u Srpsku ligu obezbedila i nekoliko kola pre kraja prvenstva, stvorivši nedostižnu bodovnu razliku u odnosu na glavnog konkurenta, ekipu “Bane” iz Raške. Sada je došlo vreme za slavlje.

Kopačke je o klin zbog povrede okačio jedan od najboljih fudbalera,  Irfan Vusljanin, zbog svojih kvaliteta angažovan je u “Jošanici” kao pomoćni trener a postignutom uspehu dao je veliki doprinos.

Među igračima sjajna atmosfera. Sezonu za nezaborav imao je prvi strelac ekipe i Šumadijsko-raške zone, Dženan Plojović.

“Jošanica” će u sredu na Gradskom stadionu protiv prvoligaša, ekipe “Smedereva” igrati finale Kupa FS Zapadne Srbije, ako ga osvoje biće među 32 najbolje ekipe u državi i naći će se u glavnom žrebu Kupa Srbije.

A.N.

The post “Jošanica” u nedelju protiv “Šumadije” slavi titulu prvaka appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO