JOŠANICA SE SELI NA HADzET?

Posle veoma uspešne sezone, ekipa Jošanice osvojila je prvo mesto Zone Morava sa neverovatnih 70 bodova. Osim toga Jošanica nema nijedan poraz u prolećnom delu, sa 13 uzastopnih pobeda. Sledeće sezone Jošanica će se takmičiti u Srpskoj ligi Zapad, ligi koja je izvanredna za napredovanje i kaljenje novih fudbalera.

Ipak, ovo takmičenje zahteva i posebne kriterije, od kojih su neki vezani za teren, na kojem će se odigravati utakmice. Sadašnji teren u Novopazarskoj banji ne ispunjava ni minimum uslova za ovo takmičenje pa će Jošanica morati svoje mečeve da igra na drugim terenima, koji poseduju uslove propisane od strane Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Novi Pazar je grad koji se ponosi sportskom infrastrukturom pa će rukovodstvo Jošanice biti na slatkim mukama pri odabiru novog doma. Na raspolaganju su im Gradski stadion i Atletski stadion na Hadzetu.

Male su verovatnoće da će Jošanica deliti Gradski stadion sa Plavobelima jer bi održavanje terena, koji je i onako u dosta rovitom stanju, bilo veoma otežano. Posebno ako se uzme u obzir da je moguće, da za jedan vikend budu odigrane dve utakmice. Ovo se posebno odnosi za jesenji period sa velikim brojem kišnih dana.

Kako stvari stoje Jošanica će najvetovatnije svoje nove uspehe graditi na Hadzetu, na velelepnom Atletskom stadionu, koji pruža puni komfor i igračima i publici. Utakmice Jošanice u velikoj meri doprineće popularizaciji ovog objekta koji je ponos Novog Pazara.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO