Srijeda, 5 Oktobra, 2022
NaslovnaVijestiJOŠ JEDNA POTVRDA TAČNOSTI PISANJA SANDŽAKHABERA - U BDZ-U VLADA HAOS

JOŠ JEDNA POTVRDA TAČNOSTI PISANJA SANDŽAKHABERA – U BDZ-U VLADA HAOS

Potvrđeno pisanje ekipe Sandžakhabera, priča koju smo doneli juče,  koja je uzburkala strasti u BDZ i Zukorlića lično danas doživljava i svoju kulminaciju. Naime u tekstu “Kuda ide BDZ” Zukorlićevog pulena Jahije Fehratovića koju prenosi portal Sandzakpress koji inače vodi sin Muamera Zukorlića vidi se i potvrđuje da u BDZ-u vlada raskol i opšta pometnja koju proizvode Zukorlić, Fehratović, Šaćirović i ostala družina a sve nebi li Elfića i njemu bliske sklonili sa mesta na kojima se nalaze.

jaz
Naime i u komentarima, koji su zna se moderisani i tri puta pročitani od strane ove družine vidi se da raskol svakim danom sve više kulminira prenosimo neke od komentara:

BDZ NP kaže:7. Mart 2013. u 01:01
“Upravo tako, BDZ treba da preuzmu ljudi koji su iz ideoloskih razloga tu, koji veruju u tu politiku! Sto prije smijeniti Elfica,Marukica i druge koji tu vide svoj licni interes. Jahja, Sead ili Amdir za predsjednika!”
harun kaže:7. Mart 2013. u 08:45
Znaci istina je… Iz ovog teksta i apela Fehratovica da ne podlegnu pritisku se jasno potvrdjuju price iz carsije da je BDZ u raskolu,jedni bi da prave koaliciju sa SDA,istim onim ljudima koji su razbili islamsku zajednicu…a drugi bi da se priklone i vrate SDP-u stranci kojoj su nekad pripadali i koju su oduvek glasali…
simpatizer kaže:7. Mart 2013. u 12:04
E bogme sam ja pisao ranije o ovome iz straha da se ne krene u ovako nesto pa su me citaoci psovaliAko je istina ovo za Emira onda je pokazao da je jedno veliko razmazeno deriste kojem nije mjesto u politici a pogotovu na celu strankeMuftija mu je dao podrsku uprkos svim kritikama a on ako se ne zahvali na tome ili nedaj Boze nesto jos gore ucini za izvrat onda ce samo sebe da ukopa a Muftiju da uzdigne akobogda

Pazarac kaže:7. Mart 2013. u 13:12
Uvijek ce vam smetat carsijska deca a vi nikad necete biti carsijski niti ce vas carsija ikad prihvatit. A ti Fehratovicu mozes samo da mastas da budes ko Emir Elfic. Kako ste vi “sasli” pocele su i ove podele. Sram vas bilo pola grada ste optuzili za svasta a samo ste vi u pravu.Vasa stranka je porazena i jedino sto vam je valjalo to je postenje Emira Elfica za koje garantujem.
hasan kaže:7. Mart 2013. u 13:27
Onog momenta kad su u Mesihatu primili delegaciju SDA na celi sa Bacicaninom i sad nedavno njegovo gostovanje na Sandzak TV od tog momenta je umrla ideja BDZ-a o borbi za prava bosnjak,tim gesto su pokazali da su isti kao i svi drugi… Mnogi su razocarani jer su videli da su iz BDZ-a spremni na surovanje sa SDA koja je podelila Islamsku zajednicu. IDEJA JE UMRLA!!!

republikanac kaže:7. Mart 2013. u 14:16
Samo emir zasluzuje da bude na celu bdz a misevi oko njega nemaju nista osim da budu na ofingerima. Rasima ne dirajte sad kad muftija ima probleme sa jahjom,admirom i ostalima. Elfic je sigurno bolji i ne zasluzuje da ga opaankarosi prozivaju nepismeni
Fehratović u tekstu na slikovit način proziva Elfića i njegove saradnike, podseća da ih je Zukorlić stvorio a on vodio. Naš izvor tvrdi da Fehratović inače čovek koji je sopstveno ime promenio najviše uticaja ima na Zukorlića i da pretenduje biti predsednik BDZ u slučaju da sklone Elfića sa tog mesta, za šta ovih dana traže podršku, međutim nije Fehratović jedini, tu ima još “krokodila” koji se izrodiše u baruštini i kaljugi koju je stvorio Zukorlić a u kojoj se on najbolje snalazi.
Na mesto predsednika pretenduje i Šaćirović  bivši imam iz BAR-a koji je dole počinio mnoga krivoverstva sa vakufskom imovinom za koju i sam tvrdi da je svetinja a pitajte Bošnjake BAR-a šta je on uradio sa vakufskim placem to se krije a to je istina. Doktorant Muratović kome je cela familija u SDP inače se proslavio rečenicom “svi smo mi Muamer Zukorlić” koja nije ništa novo u mislima pismenog sveta takođe pretenduje da bude predsednik ili potpredsednik ističe on.
Ali neću više o njima oni su minorni ne zaslužuju komentare, zapitajte se šta je on (Zukorlić) uradio njegovim finansijerima Trgo Kemu i Esku Degipsu, obojica su dovedena na prosjački štap i njihove familije, Esko sada radi u inostranstvu, džipa mu je uzela lizing kuća a za Kema ne treba ništa da kažem dovoljno je da uđete na stovarište i sve će Vam biti jasno ističe on.

Šaćirović je juče sa svojim saradnicima održao sednicu administrativno pravnog odbora, inače tela koje ne postoji i takođe potvrdio pisanje Sandžakhabera gde nije prisustvovao Elfić a potom izdao saopštenje da

Članovi administrativno-pravnog resora smatraju da za efikasan rad stranke u dogledno vrijeme neophodno normativno urediti djelovanje svih organa i tijela stranke, te uvesti disciplinu u administrativnom protokolisanju rada svih subjekata stranke“.
Podsetimo, lavinu je pokrenuo Sandžakhaber jučerašnjim specijalom “raskol u BDZ” posle čega su se odmah na sajtu Sandzakpress pojavile vesti o Elfiću koje su okačene oko 19h, kao blagi demant našeg teksta, međutim po naređenju Zukorlića Fehratović danas piše tekst kao opomenu Elfiću i saradnicima.
Sandžakhaber nastaviće i ovih dana da prenosi istinite i tačne informacije o unutarstranačkom sukobu u BDZ koji predvodi Zukorlić.

RELATED ARTICLES

7 KOMENTARA

 1. Administratore, jesi li ti muftijin, SDP jedino do sada nije menjala stavove, od danas ne glasam nikog, SDA nije vise sto je bila

 2. sve je jasno, Zukorlić se unervozio. Više ga niko ne sluša osim ove trojice poltrona. nas je optuživao da smo poltroni Beograda a on je oko sebe stvorio armiju poltrona.
  Imami su kao soba puna plina, čeka se samo varnica da se zapale, tamo je prividno sredio situaciju održavanjem sabora i kupio sebi malo vremena da se obračuna sa oponentima u stranci.
  Elfić je karakter i čovek od reči ne mogu mu ovi miševi ništa kolko god galamili, a njihov mentor Zukorlić će ih pustiti niz vodu čim ih (zlo)upotrebi, kao higijenske gumice

 3. dosta je vise, narod je gluv na jos svadja.
  zukorlic jos sa zenama se javno nije posvadjo.
  a i ovaj admir i taj sead i jahja futo ne zna da je mu je izuceno i da jepoltron, da ce i oni doc na red samo ako krenu da razmisljaju drugacije. ko je ta sead sacirovic sta ima od skole, koje bio on dok ne zaprijeti “cetnicima”. pa zukorlic vide da je dobar materijal za poltrona i da da mu damo funkciju neku. eh vala zapitajte se da li vam je preci dunjaluk od ahireta. pa razdvajajte rodbinske veze. svi smo tu da bi nakaju otisli a da li ce nam psovat ili ce nas blagosiljat kad odemo to se niko ne pita

 4. Ova vrsta poltrona zadrzava sve karakteristike obicnih poltrona, uz koje se dodaju i sledece:
  -glumljenje ludila (zargonski receno)
  -zivljenje tudjih zivota
  -cesto tripovanje da su VIP (a ni sami ne znaju sta znaci VIP)
  -koeficijent inetligencije srazmeran broju cipela…
  Naravno, ovako mozemo da nabrajamo od jutra do sutra da nemamo zive primere.

 5. Ovi poltroni su krivi na neki nacin za krah uvazenog muftije a medju tim poltronima je svakako bio i Elfic dok ga muftija nije postavio na funkcije koje nije zasluzio, jer bi bio konobar ili kelner a sad mu je okrenuo ledja, covek umislio da je stvarno faktor a nije svestan cinjenice da on ne moze da vodi ni piko je piljaru a ne partiju jer misli samo na sebe. Svakako vrijeme ce pokazat ko je bio u pravu a ko u krivu

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO