Naslovna Featured Istaknuto Još jedna “Nedelja popusta” 27.juna

Još jedna “Nedelja popusta” 27.juna

jos-jedna-“nedelja-popusta”-27.juna

Još jedna akcija pod nazivom “Nedelja popusta” biće organizovana u Novom Pazaru 27.juna. Cilj ovog novog projekta je pospešivanje privrednog, ali I turističkog razvoja grada.

Sve je veći broj privrednika, koji žele da budu deo projekta Nedelja popusta koji realizuje Turistička organizacija u saradnji sa Odeljenjem za privredu Gradske uprave Novi Pazar. I ove nedelje 27.juna privrednici Novog Pazara će otvoriti vrata kupcima sa sniženim cenama. Direktor Turističke organizacije Novi Pazar Dejan Belojica kaže da je želja da ova mesečna manifestacija privuče I veći broj turista u Novi Pazar da obave kupovinu pod povoljnijim uslovima, ali i da obiđu poznate turističke znamenitosti ovog grada.

Prva “Nedelja popusta” bila je uspešna I dala je očekivane rezultate kažu organizatori. Rukovodilac odeljenja za privredu Rastko Arsenijević naglašava da su glavni akteri ove nove manifestacije upravo privrednici, a Grad I Turistička organizacija su tu da im pruže podršku. Jedan od važnih ciljeva ove akcije je oživljavanje privrede, pa se očekuje da će benefite imati i oni, ali I kupci.

Svaki prodajni objekat koji bude imao ovu brendiranu nalepnicu deo je manifestacije “Nedelja popusta”, koja će biti organizovana svake poslednje nedelje u mesecu.

Exit mobile version