JOŠ JEDNA AFERA TETKINE FIRME!!! Direktor Turističke organizacije Prijepolja prebacivao novac na račun privatne firme, čiji je vlasnik tetka supruge Samira Tandira !!!

Direktor Turističke organizacije prebacivao je ogroman novac privatnoj firmi “Global partners grop”, čiji je vlasnik tetka supruge Samira Tandira. Krivičnu prijavu Tužilaštvu, kao i prijavu Policijskoj upravi, protivu direktora Turističke organizacije podnio je Pušić Savo, za ove navedene kriminalne radnje kao i ostale malverzacije. U dijelu prijave stoji sljedeće:

“Obzirom da u izveštaju nigde nije navedeno kome je plaćno ukupan iznos od 911.398,00 dinara niti je navedend kome je plaćen iznos 250.000, 00 din od 21.07.2017. a koji je predviden za manifestaciju ,, Bajram dođe”, osnovano sumnjam da je značajan iznos novca prešetao preko firme ,,Global Partners Plus doo” bez ikakog opravdanog razlo potrebe a što je protiv zakonito.
Ovo su konkretne nezakonite radnje a kojih siguran sam ima još mnogo više u radu Turističke organizacije čiji je direktor Svičević”

Krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu

Podnijeta prijava Policijskoj upravi u Prijepolju!!

Nije ovo jedina afera firme tetke Samira Tandira, predsjednik ženskog odbojkaškog kluba Bambi Volej ,Adis Micanović, štrajkovao je duže vrijeme glađu ispred zgrade Opštine Prijepolje, radi nepravde koju je doživio samo zato što je prijavio kriminalne radnje Samira Tandira. Da podsjetimo javnost da je Tandirovoj tetki prebacivano još opštinskog novca na račun firme”Global partners group”, i da je Adis Micanović ucjenjivan od strane Samira Tandira ne samo da prebacuje novac ženskog odbojkaškog kluba “Bambi Volej” na račun firme, nego je morao davati novac i u kešu.

Saopštenje za javnost u cijelosti:

“Povodom teške kvalifikacije koju je izrekao Neboiša Svičević u prilogu koji je
emitovan na TV Forumu, nazvavši me opasnim kriminalcem, ja sam predao
prijavu za uvredu i ugrožavanje bezbednosti mene i moje porodice. Takodje sam predao Osnovnom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv Nebioše Svičevica
direktora Turističke organizacije za zloupotrebu službenog položaja pod
sumnjom da je protiv zakonito potršio budžetska sredstva u iznosu o
911.398.81 dinar. Ova srestva su potrošena na kupovinu flaša, čutura ,čabrica
pića, pršute i drugih poklona a da nije sprovedena javna nabavka kako zakon
predvidja. Tokom prošle nabavljao i plaćao flaše i čuture u ukupnom iznosu od 338.115,50 din. Nigde nije navedeno koliko je tih vlaša i čutura zaista kupljeno. Jedanput je nabavio i čabricu i priveske i to platio celih 44.000,00 din . Konsultacije u vezi jedne manifestacije je platio 30.000, 00 din a 250.000,00 dinara je potrošio na ime poklona,slikanja i snimanja ali se ne zna kome je to platio. Obzirom da u izveštaju nigde nije navedeno kome je plaćno ukupan iznos od 911.398,00 dinara niti je navedend
kome je plaćen iznos 250.000, 00 din od 21.07.2017. a koji je predviden za
manifestaciju ,, Bajram dode”, osnovano sumnjam da je značajan iznos novca
prešetao preko firme ,,Global Partners Plus doo” bez ikakog opravdanog razlo
potrebe a što je protiv zakonito.
Ovo su konkretne nezakonite radnje a kojih siguran sam ima još mnogo više u
radu Turističke organizacije či je direktor Svičević, njega ovim putem pozivam da
podnese dokaze protiv mene na osnovu kojih me je javno uvredio. Nadam se d
će istaga i sud dokazati na osnovu istinitih činjenica ko je zaista pravi kriminalac.”

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO