Još jedan velikan otišao u legendu! Preminuo Džejms Gandolfini

James Gandolfini. photo: Barry Wetcher

Smrti Džejmsa Gandolfinija (51) zatekla je sve njegove kolege i obožavaoce, a reakcije o preranoj smrti glumca najpoznatijeg po ulozi Tonija Soprana stižu iz celog sveta.

– On je bio genije. Svako ko je video makar i najmanju ulogu koju je odigrao je svestan toga. On je jedan od najvećih glumaca našeg vremena. Dobar deo tog genija je boravio u onim njegovim tužnim očima. On je bio moj partner… Bio je moj brat na način koji ne mogu da objasnim, niti ću ikada moći da objasnim – poručio je Dejvid Čejs, čovek koji je osmislio “Sopranove”.

Nezgrapni mafijaški bos je srca ljudi širom sveta osvojio i na načine koji se ne očekuje od krimi-serije, ali kako “Sopranovi” nisu bili samo krimi-serija, legendarni Toni je pečat ostavio i na fotelji svog psihijatra doktorke Melfi.

– Ostali smo bez diva danas. Srce mi je potpuno slomljeno – rekla je Lorejn Brako, koja je tumačila doktorku Melfi.

Producent “Sopranovih” Bred Grej rekao je da je Gandolfini bio jedinstvena pojava.

– Džimi je bio jedan od najtalentovanijih, najautentičnijih i najranjivijih glumaca našeg vremena. Bio je neuobičajen i poseban na tako mnogo načina. Imao je seksepil Stiva Mekvina ili Branda u najboljim danima, a osećaj za komediju Džekija Glisona – naveo je Grej.

Glumica Rouz Megovan je na društvenim mrežama postavila fotografiju na kojoj je u Gandolfinijevom zagrljaju.

– Slomljeno mi je srce. On je bio nežni div i veliki čovek. Volim ovu fotografiju, volela sam njega – navela je glumica.

Poslednji pozdrav Gandolfiniju uz ocenu da je preminuo veliki, neverovatan glumac uputili su i kolege Mija Ferou, Suzan Sarandon, Robin Vilijams, Juan Megregor, Semjuel L. Džekson, Makl J. Foks, Rasel Krou, Bet Midler, kao i brojni muzičari, ali i političari, sadašnji i bivši čelnici iz Gandolfinijevog rodnog Nju Džersija…

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO