Još jedan skandal na izboru za sportistu godine! “Zaboravili” da uruče nagradu za najboljeg novinara, prštaće smene!

Sportska manifestacija održana sinoć osim katastrofalne organizacije ima još propusta. Naime, iako je žiri bio odlučio da dodeli nagradu za najboljeg sportskog novinara ona nije uručena što predstavlja skandal velikih razmera!
Sportski novinar Miljan Minić trebao je da dobije tu nagradu “međutim neko iz organizacije kome se to nije sviđalo jednostavno je Minića izbacio sa spiska i protokola” ekskluzivno saznaje Sandžakhaber od izvora bliskog organizacionom odboru.

Da li je ovo “zaboravljanje” imena novinara nečiji hir, volja ili nekome smeta čovek koji već više od dvadeset godina svojski sebe daje i radi za sport u ovom gradu nije jasno. Ali namerno ili slučajno a kakava je organizacija večeri bila nebi se isključilo ni jedno ni drugo  jer je organizacija bila očajna.

Kako nenzvanično saznajemo “ovaj ali i niz drugih propusta kao i katastrofalna organizacija same večeri koštaće ljude koji su organizovali jer ministar Ljajić planira smene ljudi koji su učestvovali o organizaciji dodela nagrada sportiste godine” tvrdi naš izvor i dodaje da je od kako je Sandžakhaber objavio vest o Ljajićevom demonstrativnom izlasku sa ove svečanosti u “redovima organizatora zavladala opšta panika i pometnja pa sada svako na drugog natura krivicu. 

Podsetimo Potpredsednik Vlade i predsednik SDP Rasim Ljajić demonstrativno je na samom kraju proglašenja sportiste godine manifestaciju proglašenja sportiste godine zbog više propusta u toku noći proglašenja sportiste godine.
Izvor iz kabineta potpredsednika Vlade potvrdio naša saznanja i istakao da je Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić po najvećem nevremenu pet sati putovao iz Beograda da bi stigao na manifestaciju računajući da se radi o najvećoj sportskoj manifestaciji a ustvari prisustvovao je nižerazrednoj lokalnoj predstavi koja ne dolikuje ni djacima u osnovnoj školi”

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO