Još jedan kontigent pomoći za novopazarsko Udruženje gluvih i nagluvih

NOVI PAZAR – Novopazarskom Udruženju gluvih i nagluvih danas je stigao drugi kontigent pomoći u vidu paketa koji sadrže prehrambene i namirnice za higijenu. Donator je humanitarna organizacija “GIZ” iz Nemačke u saradnji sa Crvenim krstom Novi Pazar. I voga puta stigla su 64 paketa pomoći.

Pakete pomoći dobila su 32 penzionera ovog udruženja. Kao i prošli put, radi se o istom sadržaju a u pitanju su prehrambene namirnice i namirnice za za higijenu. “Naše udruženje zaista ima veliki broj prijatelja kako u našem gradu, državi pa i van nje koji su uvek tu bili za nas i uvek nam pomagali”, kazala je sekretarka Udruženja gluvih i nagluvih , Amela Alivodić. Objasnila je da su ovoga puta pakete primili stariji članovi, odnosno penzioneri i da u jednu pomoć idu dva paketa. Kazala je da je svaka pomoć od velike koristi i zahvalila svima koji pomažu.

Alivodić je podsetila da je prvi kontigent pomoći, od takođe 64 paketa, Udruženju stigao početkom februara ove godine i sadržao je kao i ovoga puta iste namirnice.

indeksonline.rs/rtvnp.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO