Naslovna Sandžak Novi Pazar Jolović: Očekujemo pobedu u prvom krugu

Jolović: Očekujemo pobedu u prvom krugu

Nakon što su raspisani izbori za predsjedničke izbore koji će biti održani 2. aprila, predstavnici gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Pazaru krenuli su u prikupljanje potpisa podrške predsedničkom kandidatu, Aleksandu Vučiću.

Predsjednik gradskog odbora SNS-a  i predsjednik izbornog štaba, Nikola Jolović, pozvao je birače i građane da biraju budućeg predsjednika u skldu sa onim što vide da je urađeno u protekle četiri godine. Prikupljanje potpisa Srpska napredna stranka organizovala je u svim gradovima, a u Novom Pazaru veliki broj članova i simpatizera SNS bio je ispred prostorija stranke od 8 časova ujutro.

”Građani bi trebalo da se rukovode onim što je urađeno i da veruju našem predsedničkom kandidatu i budućem predsedniku Aleksandru Vučiću.  Jer sve ono što je obećao u prethodnom periodu ispunio je “, reako je Jolović.

On ali i ostali članovi gradskog odbora Srpske napredne stranke očekuje pobjedu predsjedničkog kandidata Aleksandra Vučića već u prvom krugu predsedničkih izbora.

Exit mobile version