Naslovna HRONIKA Jedna osoba poginula, dve povređene u požaru u zgradi FSB u Rostovu

Jedna osoba poginula, dve povređene u požaru u zgradi FSB u Rostovu

jedna-osoba-poginula,-dve-povredjene-u-pozaru-u-zgradi-fsb-u-rostovu

Smoke rises from a Russian Federal Security Service building in Rostov-on-Don, Russia, Thursday, March 16, 2023. A building used by Russia's Federal Security Service, or the FSB, caught fire on Thursday in the southern city of Rostov, some 70 kilometers (43 miles) from the border with Ukraine. Russian state media reported that one person died and two were wounded, citing local emergency services and noting that the building belonged to the FSB's regional border patrol section. (AP Photo) MOSKVA – Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u požaru koji je danas izbio u zgradi pogranične službe Federalne službe bezbednosti (FSB) Rusije, saopštila je Hitna pomoć.

Prema rečima guvernera Rostovske oblasti Vasilija Golubeva, uzrok požara je kratak spoj na električnim instalacijama.

Kako je naveo na svom Telegram kanalu, požar je izbio u pomoćnim prostorijama Granične službe FSB, a vatra je izazvala eksplozije kontejnera sa gorivom i mazivima, prenose RIA Novosti.

Iz Ministarstva za vanredne situacije je za Tass je rečeno da je požar izbio na drugom spratu dvospratne zgrade od cigle na površini od 880 kvadratnih metara.

indeksonline.rs/Tanjug

Exit mobile version