Janković u NP: Vratio mi se osmeh na lice

Novi Pazar – Predsednički kandidat Saša Janković je rekao da mu je u Pazaru vraćen osmeh na lice i da će u njemu ponovo doći, i da je došao kao kandidat građana kojeg su predložili ugledni ljudi.

Predsednički kandidat je kazao da njegov program neće biti partijski i stranački već državni jer stranke ne smeju da nude zapošljenje, lečenje i ostalo a država treba da obezbedi pravila kojima će najbolji biti na tim mestima.
“Vekovima su na ovom vašem prostoru crkve i minareti stajali zajedno i pobedu nad fašizmom smo izvojevali zajedno i Ljajić i Veselonović su poginuli zajedno. I kao što smo zajedno u tragedijama bićemo u pobedama i povratiti otetu državu” rekao je Janković.

Kandidat je rekao da neko namerno Sandžak pravi slepim crevom a da su tu vekovima prolazili glavni putevi.
Janković se novopazarcima požalio da ga direktorka Muzeja u tom gradu nije dočekala a da je on zaposlenim kazao da je pozdrave.

“Ja im danas kažem, svaka vlast ima kraj, razmišljajte o tome kada dođe taj dan, kao i što ću ja na predsedničkoj funkciji razmišljati da li imam više ili manje prijatelja, ja im sada kažem dok su sada na vlasti da razmisle kakav će biti njihov dan kada ne budu na vlasti” rekao je Janković.
On je rekao da se nigde ljudi drugih vera i nacionalnosti ne slažu kao u Novom Pazaru i zaključio “moguće je, oni koje čekamo smo mi”.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO