Naslovna Featured Istaknuto Izviđači delili alkoloh za dezinfekciju građanima

Izviđači delili alkoloh za dezinfekciju građanima

Članovi odreda izviđača Sandžak podelili su više od 30 litara alkohola za dezinfekciju građanima. Cilj je podizanje svesti o upotrebi dezinfekcionih sredstava i pridržavanja zaštitinih mera.

Donacija alkohola za dezinfekciju, koju je dobio odred izviđača Sandžak od Saveza izviđača Srbije, podeljena je na gradskom šetalištu. Članovi odreda Sandžak istakli su da je u trenutnoj situaciji veoma bitno upotrebljavati dezinfekciona sredstava ali i voditi računa o zaštitnim merama i propisima.

„Mi kao organizacija želimo da doprinesemo zajednici i kao odred smo uvek tu za naš narod. S obzoirom da se naš odred sastoji najviše od nas koji smo maloletni, želela bih da apelujem na sve da se ne okupljaju u velikom broju, kao što to rade na rekreacionom centru, pešačkoj zoni i šetalištu na keju. Jer mi omladina treba da budemo odgovorni kako bi sačuvali stare ali i nas same,“ kazala je članica odreda izviđača Sandžak Dalila Bešić.

Kako je rečeno ispred odreda izviđača Sandžak najbitnije je strpeti se još malo kako bi naši stari bili zdravi ali i naša omladina.

A. Ademović

Exit mobile version