Izgradnja kružnog toka

Podsjećamo da je zbog izvođenja radova na izgradnji gradske saobraćajnice – kružna raskrsnica ulica Višegradska, Kraljevića Marka, Hadžet, Generala Živkovića i Veljka Vlahovića na snazi promjena režima saobraćaja u trajanju od mjesec dana počevši od 12. septembra 2018.

Zabranjuje se saobraćaj za sva motorna vozila mimo utvrđenog režima saobraćaja u zoni kružne raskrsnice ulica Višegradska, Kraljevića Marka, Hadžet, Generala Živkovića i Veljka Vlahovića.

Alternativni saobraćaj iz ulice Višegradske odvijaće se lijevo skretanje u ulice Oslobođenja, Kosančićevu, Srđana Stojovića i Dalmatinsku, i desno skretanje u ulicu Hercegovačku.
Alternativni saobraćaj iz ulice Kragujevačke odvijaće se skretanje desno i lijevo u ulicu Hercegovačku.

Alternativni saobraćaj iz ulice Hadžet odvijaće se desno skretanje u ulicu Emina Redžepagića i Partizansku, i lijevo skretanje prema ulici Hercegovačkoj.

Alternativni saobraćaj iz ulice Generala Živkovića iz pravca OŠ „ Vuk Karadžić “ prema bolnici, odvijaće se desno skretanje u ulicu Radničku, a levo skretanje u ulicu Radničku i Partizansku.

Alternativni saobraćaj iz ulice Veljka Vlahovića odvijaće se poprečnim ulicama koje se spajaju sa tom ulicom.

Prilikom izvođenja naprijed navedenih radova, izvođač je dužan je da se pridržava propisa Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima i Zakona o bezbjednosti zdravlja na radu.

Obavezuje se izvođač radova da prilikom ulaska i izlaska vozila iz kružne raskrsnice da vodi računa da ne nanese štetu susjednim objektima kao i drugim učesnicima u saobraćaju, jer će u suprotnom sam snositi odgovornost za nastalu štetu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO