Izgrađena nova kuća za porodicu Agović

Petočlana porodica Agović, kojima je prošle godine izgorela kuća u požaru, uselila se u novi dom, na istoj adresi. Za njih je, uz pomoć humanih pojedinaca i organizacija izgrađena nova kuća u Ulici Save Kovačevića.

Sve što su decenijama stvarali Faik i njegova supruga Muamera Agović, vatrena stihija odnela je za nekoliko minuta. Zahvaljujući humanim ljudima, iz zgarišta nekadašnjeg doma u januaru ove godine počela je izgradnja nove kuće. Petočlana porodica Agović sada ponovo ima svoj dom, o kojem su, pre nekoliko meseci, mogli samo da sanjaju.

”Nisam baš verovao da će ovo ovako izgledati. Ali, kad je došao Kasim Zoranić i obećao da će to tako biti, znao sam da je to već 50 odsto završeno”, rekao je vlasnik kuće Faik Agović.

Osim ukućana radost useljenja porodice Agović u novi dom dele svi donatori i posebno inicijator akcije Kasim Zoranić.

”U januaru smo obećali da će porodica Agović dobiti ključ u ruke, i to smo ispunili. Meni je danas puno srce”, kaže novopazarski humanitarac Kasim Zoranić.

Humanitarci neće stati na ovome. Već su pokrenuli akciju za izgradnju kuće porodici Nicević. U nadi da će svaka sledeća akcija biti jednako uspešna, donatori pozivaju sve humane ljude, koji su u mogućnosti da se odazovu pozivu i daju doprinos da svi ljudi dobiju elementarne uslove za život.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO