Naslovna Featured Istaknuto IZDAJA! BDZ Sandžaka preko svojih istaknutih članova vodi kampanju na društvenim mrežama...

IZDAJA! BDZ Sandžaka preko svojih istaknutih članova vodi kampanju na društvenim mrežama protiv Erdogana

Novi Pazar – Sandžak dočekuje turskog predsjednika Erdogana i cio je na nogama. Biće ovo prilika da Sandžaklije još jednom potvrde ljubav prema Turskoj i veliko poštovanje prema predsjedniku Erdoganu.

Sa pažnjom je javnost čekala stav Muamera Zukorlića spram dolaska Erdogana, međutim, ostala je uskraćena za tako nešto. Već danima Zukorlić tajanstveno šuti oko dolaska Erdogana a njegova stranka tek je danas izdala stidljivo saopštenje od dvije i pol rečenice u kojem poziva na dostojanstven doček Erdogana.

Podsjećamo, prilikom prošle posjete Erdogana Novom Pazaru, probleme na ulicima, tuču i zvižduke pravili su najbliži saradnici Zukorlića.

Ali ono što dovodi u pitanje iskrenost BDZ je i kampanja koju po društvenim mrežama vode naistaknutiji kadrovi i članovi BDZ. U tim pozivima javnosti Turska se naziva okupatorom, optužuje za 11 genocida nad Bošnjacima, optužuje se da neće da ulaže u Bosnu i Sandžak (iako svi podaci govore suprotno), proglašava se neiskrenim i na najgrublji način vrijeđa i nipodaštava.

Zanimljivo da se to od strane BDZ kadrova nikada, i ni u kom slučaju, ne radi prema Vučiću i srpskom režimu, pa čak ni u slučaju ubistva Fahrudina Skarepa. Tada su ti isti članovi i kadrovi puni razumjevanja i mudrosti prema Vučiću.

Sve ovo potvrđuje još jednom zbog čega Erdogan ni Turska ne žele nikakvu saradnju sa Zukorlićem i da je on persona non grata za turske vlasti i predsjednika Erdogana. Sigurno je da Turska zna odavno ono što se pokazuje ovih dana u Sandžaku.

U nastavku vam donosimo samo nekoliko primjera ove kampanje protiv Turske.

Exit mobile version