Naslovna Featured Istaknuto Izabran izvođač radova za rekonstrukciju škole “Desanka Maksimović” u Novom Pazaru

Izabran izvođač radova za rekonstrukciju škole “Desanka Maksimović” u Novom Pazaru

izabran-izvodjac-radova-za-rekonstrukciju-skole-“desanka-maksimovic”-u-novom-pazaru

Konzorcijum kompanija, na čelu sa novosadskom firmom “GAT”, pobedio je na tenderu lokalne samouprave Novog Pazara za rekonstrukciju Osnovne škole “Desanka Maksimović” i izgradnju fiskulturne sale, saznaje radio Sto plus.

Konzorcijum koji, pored te kompanije, čine i novosadske firme “Tehno inženjering” i “Enterijer Moša Srb”, te beogradski “Securiton” i novopazarski “Ikan 2013”, dostavio je ponudu od 587 miliona dinara sa porezom na dodatu vrednost, što je nešto više od 4,9 miliona evra.

Tenderska komisija je odlučila da im se dodeli ugovor koji bi, ukoliko ne bude nekih nepredviđenih dešavanja, trebalo uskoro da bude potpisan.

Na tender se prijavila i grupa ponuđača koju su činili “FMS Kvart” iz Oreškovice i “Modulor” i “Tesla sistemi” iz Beograda, ali je njihova ponuda bila za oko 3,5 miliona dinara skuplja.

Firma “GAT” prethodno je dobila poslove rekonstrukcije Osnovne škole “Bratstvo” vredne oko 5,3 miliona evra, te izgradnju novog objekta OŠ “Svetozar Marković” u Sjenici u vrednosti od 11,7 miliona evra.

Radio Sto plus

Exit mobile version