Naslovna Vijesti Politika Iz SPP-a odgovorili Imamoviću

Iz SPP-a odgovorili Imamoviću

iz-spp-a-odgovorili-imamovicu

Politika Vesti  Iz SPP-a odgovorili Imamoviću 02/12/202202/12/2022152 ViewsEnis Imamović, politika, SDA Sandžaka, SPP, Usame Zukorlić ”Gospodim Imamović je u ime SDA Sandžaka na press konferenciji brzopleto doneo zaključke, bez da se detaljnije informisao o svim aktivnostima dvodnevnog zasedanja Odbora za stabilizaciju i pridruživanje Evrpopskoj uniji u Strazburu” ovo je danas poručila portparolka Stranke pravde i pomirenja Anida Skenderagić, odgovarajući na jučerašnje kritike narodnog poslanika SDA Sandžaka Enisa Imamovića.

Skenderagić je dodala da na jučerašnjoj konferenciji nije pomenuta ni činjenica da SDA Sandžaka ima zamenika člana tog Odbora, Selmu Kučević, koja je umesto  Šaipa Kamberija, imala mogućnost da učestvuje u radu Evropskog  parlamenta.

“Postavlja se pitanje zašto je SDA Sandžaka  bojkotavala ovakav sastanak, a zatim organizovala pres konferenciju da kritikuje aktivnosti SPP koja je uzela aktivno učešće? Verujemo da je u pitanju nespretnost. Ne bežimo od kritika, posao opozicije jeste da kritikuje, a  pozicija ima pravo da odgovori na kritike, ali hajmo kao bošnjački narod i kao poltičari odemo korak dalje i sazrimo, da pored kritikovanja zasučemo rukave i radimo konkretne stvari  na terenu. Pozivamo Stranku demokratske akcije da usagalsimo strateške ciljeve za Bošnjake u kojima ćemo isključiti dnevnu politiku i da se zajaedničkim kapacitetima borimo za vitalne zajedničke interese  Bošnjaka  ”, poručila je portparolka Stranke pravde i pomirenja Anida Skenderagić.

 

Senada Kalić

 

Podeli

Exit mobile version