Naslovna Sport Fudbal Ivančević debituje: Protiv Mladosti moramo iskoristiti i najmanju šansu

Ivančević debituje: Protiv Mladosti moramo iskoristiti i najmanju šansu

Fudbaleri Novog Pazara će u subotu od 13 sati na Gradskom stadionu biti domaćini ekipi Mladosti u 17. kolu Super lige Srbije. Riječ je o tradicionalno neugodnom protivniku smatra trener Radmilo Ivančević, a tri boda su glavni cilj i motiv njegovim fudbalerima.

Mladost iz Lučana je u dobroj formi, njihova brza igra i dobra završnica talentovanih pojedinaca donjeli su im pobjede u igrama na gostovanjima. Da će tradicija sutra biti porušena smatra novoimenovani trener plavih Radmilo Ivančević.

“Sutra nas čeka vraški težak posao, ali nemamo mnogo izbora. Pobjedom bi zadržali dobre šanse da budemo u osam najboljih, a u slučaju poraza, o kojem ne razmišljamo, to bi bilo teško izvodljivo. Ne sumnjam da će se igrači založiti od prvog minuta, uz pomoć publike, koju očekujem u većem broju. Moramo biti spremni da iskoristimo i najmanju šansu”, rekao je Ivančević.

On neće moći da računa na kažnjenog Miloša Tintora, kao i povrijeđene Radoša Protića, Ivana Todorovića, Marka Đalovića i Stefana Aškovskog.

Ekipa Mladosti je deveta na tabeli sa 20 bodova, koliko ima i Pazar na 10. mjestu.

Exit mobile version