Istraživanje: Sandžakhaber u vrhu posećenosti u Novom Pazaru! Hvala na povjerenju!

Pod nazivom. Lokalna zajednica i medijska pismenosti Bradan/aradanke, odgovornost javni interes” u. Novom Pazaru održan je okrugli sto. Organizatori ovog događaja su Akademska inicijativa Forum 10 u partnerstvu sa Udruženjem građana Lokal media plan.

Predstavljeno je i istraživanje. Kako nas informišu portali u službi  javnog informisanja”, gde je među prvima u ovom regionu po posećenosti i čijem vestima građani najviše veruju i portal Sandžakhaber!

Istraživanju kako nas informišu portali: U službi javnog interesa građana/građnki  Novog Pazara odazvalo se 93 punoletnih ispitanika. Istraživanje je spovedeno od septembra do polovine oktobra prošle godine.Cilj je bio da se  utvrdi stepen korišćenja i intenzitet informisanja građana/ki koji žive na teritoriji grada Novog Pazara na lokalnim internet portalima, kao i kvalitet medijskih sadržaja koje lokalni portali plasiraju i kojima građani/ke najčešće pristupaju. Istražiavnje o kojem se danas na okruglom stolu goorilo je jedna od aktivnosti projekta Akademske inicijative Forum 10 “Lokalna zajednica i medijska pismenost građani, građanke odgovornost, javni interes”.

Kako je istaknuto danas na okruglom stolu u okviru istraživanja ,,Kako nas informišu portali u službi javnog informisanja” među prvima u ovom regionu po posećenosti i čijem vestima građani najviše veruju je i Sandžakhaber.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO