Istorijski uspeh FK Novi Pazar

NOVI PAZAR – Fudbaleri Novog Pazara plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije i time ostvarili najveći uspeh u istoriji kluba u ovom takmičenju.

Fudbaleri Novog Pazara su pobedili sa 2:0 OFK Bačku, golovima Luka Ratkovića (sa penala) i Islamović Seada.

“Od srca čestitam svim igračima u klubu i trenerima, jer znam koliko su truda uložili da bi se vratili na kolosek dobrih rezultata i tako je došao i ovaj uspeh u kupu, uporedo sa dobrim igrama u prvenstvu. Prevashodni cilj nam je ostanak u Super ligi Srbije i što bolji plasman u regularnom prvenstvu, kao i borba za što bolji rezultat u kupu.


Želja nam je da u narednim odlučujućim utakmicama protiv Vojvodine i Voždovca napunimo naš stadion i svi zajedno uz igrače doprinesemo da naš klub izađe iz kritične zone dobrim ishodima iz toga meča. Naravno pre toga gostujemo prvom timu na tabeli, beogradskom Partizanu, gde se sigruno nećemo unapred predati.

Ovim putem bih iskoristio priliku da se zahvalim pre svega počasnom predsedniku našeg kluba gospodinu Rasimu Ljajiću, koji se u ovim teškim vremenima trudi da obezbedi uslove da naš klub bude deo elite sa što manje poteškoća i što boljim funkcionisanjem. Takođe bih se zahvalio svim sponzorima kluba, koji u značajnoj meri pomažu da finansije kluba budu stabilne. I na kraju želim da pohvalim trenera Radojčića i njegove saradnike na postignutim rezultatima, gde znamo da na svih sedam utakmica pod kormilom novog stručnog štaba nemamo još nijedan poraz uz zaista požrtvanu i borbenu igru naših igrača” – rekao je posle utakmice Ismet Kurtanović, predsednik Fudbalskog kluba Novi Pazar.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO