Istanbul novogodišnji favorit

Prema podacima lokalnih turističkih agencija u Novom Pazaru tradicionalno postoji interesovanje za novogodišnje turističke aranžmane. Ove godine novogodišnji turistički favorit je Istanbul.

Novopazarci su zainteresovani za novogodišnje turističke aranžmane, uprkos ograničenjima zbog korona pandemije, kažu u turističkim agencijama. Osim zemalja regiona, sa prostora ex Jugoslavije, vrata za turiste iz Novog Pazara otvorena su u Egiptu, Dubaiju i Turskoj.

”Tradicionalno u Novom Pazaru postoji interesovanje za novogodišnje aranžmane. S jedne strane korona je otežala stvar, jer je cela Evropska unija zatvorena. Ipak, najveće interesovanje vlada za doček Nove godine u Istanbulu”, kaže menadžer Turističke agencije Eko” Armin Gicić.

Prema njegovim rečima novogodišnja noć u Istanbulu košta 129 evra, a uz doplatu od 75 evra, možete prisustvovati vatrometu na Bosforu. Takođe, zanimljive aranžmane nude i Albanija i Bosna i Hercegovina.

Dve noći u Draču koštaju 89 evra, a u sarajevskom hotelu Holivud za tri noćenja treba izdvojiti 95 evra.

S obzirom da je Istanbul novogodišnji favorit Novopazaraca, iz agencija pozivaju sve zainteresovane građane da na vreme rezervišu aranžmane, barem nedelju dana pre putovanja.

S.Lj.

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO