Naslovna Featured Istaknuto Ispunjeno obećanje deci Vojkovačke ulice

Ispunjeno obećanje deci Vojkovačke ulice

Obećanje deci Vojkovačke ulice da će ove godine dobiti asfalt ispred svojih kuća je ispunjeno. Novopazarski putari danas su završili sređivanje puta u tom naselja Šutenovac Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, koji je sa saradnicima obišao radove, se nada da će vremenski uslovi dozvoliti da se što više započetih infarstrukturnih projekata završi u ovoj godini.

Veselje zbog asfalta u Vojkovačkoj ulici danas je bilo veliko. Sređenom putu najviše su se obradovala deca, koje ovde ima mnogo. Kako kažu ovo im je najbolji poklon od gradske uprave.

Radnci su uložili veliki napor da završe posao u ovakvom danu, kažu meštani, koji su se danas okupili u velikom broju da proslave dan kada je njihov sokak sređen.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac izražava zadovoljstvo što su stanovnici Vojkovačke ulice danas dobili asfalt, te što je obećanje dato deci ove ulice ispunjeno.

“Nadamo se da će nam vremenski uslovi dozvoliti da završimo još započetih planiranih ulica u ovoj godini. Iako je dana bila kiša, drago mi je što je Vojkovačka asfaltiarana, jer sve što radimo, radimo zbog bolje budućnosti dece, a ovde ih je mnogo. Oni su bili gosti gradske uprave družili smo se sa njima, obećali smo im da ćemo ove godine asfaltirati njihovu ulicu i obećanje smo ispunili”, rekao je Biševac.

Biševac je najavio da će lokalna samouprava nastaviti da radi na rešavanju infrastrukturnih problema u svim delovima grada, a torta sa natpisom ulice dovoljno govori o značaju asfaltiranja za meštane Vojkovačke.

Exit mobile version