iPhone 7 Plus će debitovati u septembru sledeće godine, sa A10 procesorom i 3 GB RAM memorije

Prema najnovijem istraživanju poznatog analitičara, Ming-Či Kua, možemo opet očekivati varijante od 4.7 i 5.5-inča na sledećoj generaciji iPhone 7 uređaja. 4.7-inčni iPhone 7 bi trebalo da dođe sa 2 GB RAM memorije, dok će 5.5-inčni iPhone 7 Plus doći sa gigabajtom više, radi poboljšanih performansi. Međutim, oba telefona će koristiti Apple-ov predstojeći A10 procesor.

Osim toga, Kuo navodi da Apple sprema izmenjenu i moderniju spoljašnju estetiku samog iPhone telefona. Iako nisu navedeni specifični detalji, prema njegovim prethodnim tvrdnjama, Apple planira da iPhone 7 bude debljine od svega 6 mm, što je tanje čak i od slim varijante iPod Touch-a i iPad Air 2.

Što se tiče datuma objave, Kuo je izjavio da će novi iPhone 7 debitovati u septembru 2016. godine, što je u skladu sa dosadašnjim Apple-ovim objavama svojih mobilnih uređaja.

Ming-Či je prethodno stekao reputaciju tako što se veliki broj njegovih prethodnih predviđanja pokazalo kao tačno i realizovano od strane Apple-a, gde je za ovogodišnju sezonu predvideo nešto deblji iPhone 6s, koji je izrađen od aluminijuma serije 7000, kao i dodatak nove Force Touch tehnologije. Kuo takođe očekuje da će Apple tokom 2016. godine objaviti i novi uređaj izrađen od metala, koji će imati u sebi A9 čipset.

Izvor: Phonearena

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO