Investitoru iz Sjenice preti se smrću jer je progovorio o sprezi policije i kriminala!

Novi Pazar – Sjenica – Investitor Šemsudin Toković koji nakon oduzimanja automobila javno progovorio o situaciji u Sjenici danas je dobio otvorene prijetnje od strane Iljaza Tahirovića zvanog Baćo u centru Sjenice.
Toković je sedeo u kafiću u centru Sjenice kada su mu prvi put upućene pretnje od strane Tahirovića. “Nakon toga ponovo je naišao Tahirović automobilom, zaustavio se i rekao da sam u Sjenici poluživ čovek, a da ću u Bosni biti mrtav” izjavio je za Sandžakhaber Toković.
Toković je slučaj odmah prijavio policiji nakon čega mu nije bilo omogućeno da dobije zapisnik o celom događaju koji je sačinila policija već mu je sugerisano da uzme advokata pa će tek nakon toga moći da dobije zapisnik sa lica mesta.
U zakonu stoji da svaki građanin ili stranka koja je prijavila događaj može da traži zapisnik koji je sačinjen, ali očigledno da strukture ovde ne poštuju zakone ove države već imaju neke svoje” kaže Toković i dodaje da se tužilac izjasnio da ima elemenata krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti lica.
Podsetimo Toković je nakon što mu je oduzet automobil prozvao zamenika načelnika novopazarske policije Jasmina Društinca i Iljaza Tahirovića koji mu je danas pretio da su mu namestili hapšenje rođenog brata. Ali i da mu je automobil oduzet po nalogu iz policije u Novom Pazaru pa on sada ne može da se vrati u Nemačku. Toković je kontaktirao Ambasadu Nemačke čiji je državljanin a takođe je i pisao Premijeru Aleksandru Vučiću kojeg je upoznao o načinima pritisaka na investitore u Sjenici od strane nadležnih organa.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO