Naslovna Featured Istaknuto Intenzivno i u trećoj smeni! Farbanje, čišćenje i asfaltiranje do jutarnjih sati

Intenzivno i u trećoj smeni! Farbanje, čišćenje i asfaltiranje do jutarnjih sati

intenzivno-i-u-trecoj-smeni!-farbanje,-ciscenje-i-asfaltiranje-do-jutarnjih-sati

U susret novoj školskoj godini u toku je postavljanje i obnavljanje saobraćajne signalizacije oko škola i vrtića.

Sinoć je završena i rekonstrukcija glavnog puta Dubrovačke ulice u Selakovcu.

Angažovani na tim poslovima radili su tokom cele noći, do ranih jutarnjih sati, kada je intenzitet saobraćaja značajno manji.

Radnici JP za uređivanje građevinskog zemljišta radili su na postavljanju saobraćajne signalizacije u crveno beloj varijanti, koja je specifična za zone škola i vrtića.

Završeni su radovi kod OŠ ’’Bratstvo’’, a u ranim jutarnjim satima radili su kod škole ’’Stefan Nemanja’’ i vrtića ’’Mladost’’. Ovaj posao obavlja se nakon ponoći kada je  frekvencija vozila slabija, pa radovi neretko traju i do ranih jutarnjih sati.

Ekipe koje su radile tokom cele noći obišao je pomoćnik gradonačelnika Novog  Pazar Nihad Hasanović. On je pohvalio njihove napore da planom predviđene aktivnosti budu  realizovane u roku.

Hasanović navodi da radnici Gradske čistoće  ulažu napore da higijenu u gradu održe na visokom nivou, uporedo vodeći brigu i o zelenim površinama.

’’Radnici Preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta, radnici Čistoće, a vidite i novopazarski putari vredno rade i tokom noći, kada grad spava. Izuzetno smo zahvalni što ulažu velike napore i posvećeni su cilju da higijena u gradu bude na visokom nivou, da grad izgleda lepše i da u predviđenim rokovima završe posao’’ kazao je pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara Nihad Hasanović.

Radovima u ranim jutarnjim satima, završena je rekonstrukcija glavnog puta Dubrovačke ulice u Selakovcu od Jusuf potoka do Dojevića. Podsetimo, prethodnih dana urađeno je 1.600 metara. Novopazarski putari u ranim jutarnjim satima završili su deonicu od 250 metara.

Podeli

Exit mobile version