Petak, 20 Maja, 2022
NaslovnaVijestiPolitikaINSAJDER: Odbornici SDA (predstavnici Rijaseta IZS) sutra glasaju protiv SDA!

INSAJDER: Odbornici SDA (predstavnici Rijaseta IZS) sutra glasaju protiv SDA!

sda zilkic

 

Prema nezvanicnim informacijama iz vrha SDA saznajemo da je nakon današnje konferencije Fuada Baćićanina nekoliko odbornika SDA bliskih Rijasetu IZS otkazalo poslušnost. U prostorijama SDA je došlo i do fizičkog napada jer su odbornici Rijaseta nasrnuli na Baćićanina uzvikujući da je izdajnik!

 

Novi raspad u odborničkom klubu SDA je izjava Fuada Baćićanina  da se SDA svim silama bori za jedinstvenu islamsku zajednicu. Time je  Baćićanin potvrdio da se SDA odriče od svog čeda, Rijaseta i da će i Reisu Zilkiću okrenuti leđa.  Ovom izjavom je Bacicanin potvrdio tvrdnje odbornika Rijaseta IZS da radi protiv IZS i protiv Reisa.  Nedavne posete Muftiji Zukorliću, SDA je preko svog potrčka Baćićanina pokazala da planira ukidanje Rijaseta. To im sigurno neće uspeti, rekao je jedan od odbornika Rijaseta.

Ukoliko na skupštini bude tačka dnevnog reda “Smena Baćićanina” odbornici Rijaseta će je podržati!

RELATED ARTICLES

4 KOMENTARA

  1. Allaha mi ste najjaci,sad u skupstini N.Pazara imaju i odbornici rijaseta 😀
    Sta bre sad izmisljate,priznajte da ste ih potplatili i gotovo,a ne sad neki predstavnici Rijaseta da su u gradskoj skupstini.

  2. taj novi tzv rijaset iz orlja mnogo se ogrijesio dokazavsi da ga samo fotelja interesuje i nista vise tu se tacno zna ko je izdao islamsku zajednicu i nema dve nego jedna to samo u pazaru tutinu i senici imaju dve islamske zajednice i zilkicu dubi dzek nek ti daju penziju i idi blagos u orlje i uzivaj u beogradskoj penziji vidis da su ti obecali sve i svasta ako unistis muamera zukorlica nije ti uspelo a i nemas ti ekipu za pobede ti koji su te nagovorili nisu neki dobri momci vec losi momci sliko si se sa onim jusufspahicem imas uspomene evo i papa ode u penziju pa i ti nista to strasno nije

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO